QuietPod ble nylig best i test

QuietPod har nylig utført lydtest hos SINTEF etter ny standard for måling av frittstående stillerom.

No items found.

Det er nylig utarbeidet en ny standard ( ISO 23351-1) for testing av lydisolering av frittstående stillerom. Standarden sikrer lik og rettferdig måling mellom de ulike tilbyderne av rom i rom-løsninger. Testen utføres i laboratorium av ferdig montert rom og måler nivå på talegjenkjenning fra rom til omgivelsene. SINTEF har gjennomført en test av QuietPod i henhold til ny standard ISO 23351-1 og resultatene fra denne testen gir QuietPod best i test - med høyest verdi av 13 kjente europeiske produsenter av stillerom.

Dokumentasjon oversendes på forespørsel.

Lydisolering

QuietPod har benyttet eksterne rådgivere for utvikling av stillerom, dette for å optimalisere stillerommenes lydisolering. Hovedingrediensen for å stoppe lyd er tunge materialer, dette er bakgrunnen for at våre stillerom er tyngre enn våre konkurrenter.

Vi får ofte tilbakemelding fra våre kunder på at lydisoleringen er meget god og våre referanser kan bekrefte dette.

Brannklasse A

Hovedkonstruksjon er dokumentert brannklasse A. Dette er viktig da lavere brannklasse vil kreve sprinkling iht. sprinkelstandard i TEK 17.

Quietpod er eneste kjente produsent av stillerom som innehar brannklasse A i hovedkonstruksjon og som kan unntas sprinkling.

Luftventilasjon

Vi benytter et kraftig vifteanlegg tilpasset større møterom.

Viften har en maks kapasitet på 514 m³/h. Ved installasjon har vi en normal innstilling på144m3 m³/h  = 40l/s. Standard møteromskrav er 26m³/hpr person eller 20m³/hpr. kvm og en innstilling på 40l/s overstiger krav til våre rom. Anlegget har lydfeller både ved inn-og utluft som hindrer støy for bruker av rom og omgivelsene. Løsningen gir god luftkvalitet ved bruk av omluftprinsippet der man trekker luft fra omgivelsene uten behov for ekstern tilkobling.

Integrert skjerm og fleksibel innredning

Vi kan nå også tilby ferdig integrert videokonferanseløsning med 2 alternativer;

BYOD (bring your own device) - Løsning med hdmi/usb tilkobling

MTR System - Onetouch Join for Teams / Zoo

Vi har et stort utvalg av kundetilpasning som tilvalg.  Alle utvendige flater kan folieres eller kles med andre materialer som absorbenter eller treoverflater utover lakkert flate. Kunde kan selv velge antall glass/vegger/dør og plassering av disse i forhold til plassering og lysforhold i sitt lokale.

Mobilitet

Alle våre stillerom står på låsbare hjul. Dette gir stor fleksibilitet ved behov for å flytte stillerommet uten å måtte demontere det. Se illustrasjon med skjulte hjul i gulv.

Skal vi ta en prat?

Vi tar gjerne en prat og hører hva deres behov er. Vi kan levere i små og store størrelser, og er fleksible for å gi dere det dere trenger. Fyll inn skjema nedenfor så tar vi raskt kontakt!

Beklager! Noe gikk galt med innsendingen av skjemaet.
No items found.
Minimer
Pil
Jeg vil legge til flere opplysninger
Pil
Takk. Vi kontakter deg så snart vi kan.
Oops! Something went wrong while submitting the form.