Mer enn 20 års erfaring

Gründer Erlend Einarsen fikk i 1998 en idé om å utvikle en mobiltelefonkiosk for offentlig miljø. Basert på denne idéen ble selskapet QuietPod etablert i år 2000 og den første versjonen så dagens lys i 2002 med økonomisk støtte fra Innovasjon Norge.

QuietPod har drevet med stillerom i over 20 år
Historie

Utviklet i Norge

I 2003, ett år etter lansering i det offentlige rom begynte henvendelsene å komme fra selskap som manglet stillerom etter ombygging til åpne kontorlandskap.  Dette resulterte i at hele prototyp kolleksjonen på 25 enheter samme år ble solgt og fordelt mellom IBM og DNV som de første kundene i kontor markedet.

I tråd med økt utbredelse av åpne kontorlandskap har så QuietPod over en 20 års periode utviklet mobile stillerom i samarbeid med norske industridesignere og Sintef som teknisk rådgiver.  Produktene har hatt en transformasjon fra første utgave til dagens serie som er formidabel hva gjelder funksjonalitet og brukervennlighet.

Stillerom sømløst plassert i åpent kontorlandskap
Konsept

Åpne kontorlandskap er kommet for å bli

Åpne kontorlandskap er kommet for å bli. Utfordringen er ofte at brukerne ikke har god nok tilgang på stillerom for telefonsamtaler, møtevirksomhet og avkobling.

Med QuietPod kan man på en fleksibel måte plassere frittstående og mobile stillerom i ulike soner til forskjellige formål. Dette sikrer at de ansatte får gode rom tilpasset arbeidsoppgavene. Resultatet blir mer opplagte og effektive medarbeidere.

Anerkjent skandinavisk design

Svein Asbjørnsen
Designer

Svein Asbjørnsen

Svein Asbjørnsen MNIL, MNID, er utdannet interiørarkitekt og industridesigner fra Norges Arkitekt- og Designhøyskole i Oslo (tidligere SHKS). Han startet designkontoret i 1971, og driver nå selskapet sapDesign AS. Asbjørnsen har mottatt flere utmerkelser, blant annet 8 skandinaviske designpriser, i tillegg til ”Best in Show- and Gold Award” fra NEOCON, Chicago og ”Certificate of Excellence” fra SIDIM (Le Salon International de Design á Montréal)

Jarle Slyngstad
Designer

Jarle Slyngstad

Jarle Slyngstad MNIL er utdannet interiørarkitekt og møbeldesigner fra Norges Arkitekt- og Designhøyskole i Oslo (tidligere SHKS). Han har designet produkter for en rekke norske og utenlandske industribedrifter siden 1986 og mottatt flere utmerkelser for sine produkter. Bl.a. "Merket for god design" og "Årets møbel".

"Ruter har vært veldig fornøyd med de Quietpodene vi har kjøpt. De er mye brukt. Vi er også veldig fornøyd med å få hurtig service og god leveranse"

Ruter: Annette Schjerpen
Leder administrasjon og drift

«Vi er svært fornøyd med utrullingen av mobile stillerom fra Quietpod til våre fellesarealer som har fått økt bruksverdi. Rommene er bra lydisolert og har en tilfredsstillende luftkvalitet. Vi kan anbefale Quietpod for godt gjennomført leveranse, service og oppfølging i etterkant.»

Telenor: Christine E. Aasenden
Workplaceand Design Manager

«Jeg opplever at det har vært en god dialog og oppfølging gjennom hele innkjøpsprosessen. Monteringen av Quietpod’ene gikk raskt og uten at det påvirket den daglige driften»

TV 2: Trond Erik Reite
Teknisk avd. Oslo

Nyheter og kundehistorier

Se alle
Minimer
Pil
Jeg vil legge til flere opplysninger
Pil
Takk. Vi kontakter deg så snart vi kan.
Oops! Something went wrong while submitting the form.