QuietPod i Kapital

Ny hverdag krever lydtette og fleksible stillerom. Hva er avgjørende når du skal anskaffe stillerom? QuietPod ble nylig omtalt i Kapital. Les artikkelen her.

No items found.

Hva er avgjørende når du skal anskaffe stillerom?

Svaret er sannsynligvis ganske enkelt. Du ønsker god lydisolering og god ventilasjon. Du vil gjerne at designet skal være pent. Og så tenker du trolig på bærekraft og fleksibilitet, siden kontorlandskapet kan komme til å endre seg. Det er få stillerom som møter disse kriteriene.

– Det er avgjørende at brukerne av rommet får en god opplevelse, og da handler det mye om lydisolering, lys og ventilasjon. Det er sammenlignbart med å kjøpe ny bil. Pris og utseende er en ting men det viktigste er at kvalitet og funksjonalitet samsvarer med ditt behov, Erlend Einarsen, som er gründer og daglig leder i QuietPod

Materialer som stopper lyd

QuietPod har utviklet sine stillerom over 20år, og har i dag kunder som Google, NRK, Politiet og TV2. Selskapet leverer rom i ulikestørrelser for 1–8 personer. QuietPod kan dessuten tilpasse rommene etter ulike behov. Felles for alle løsningene er at de leveres med integrert ventilasjon, LED-lys, og mobilt gulv som standard.

– I tillegg bruker vi en konstruksjon av tungematerialer som stopper lyd. Man kan ikke bygge stillerom med lette skjermvegger, da får du kun avskjerming og kan ikke kalle det stillerom. Alle våre enheter tilfredsstiller dessuten brannklasse A, og vi har valgt et tidløst skandinavisk design i samarbeid med våre designere Svein Asbjørnsen og Jarle Slyngstad, forteller Einarsen.

Fleksibilitet og bærekraft

Undersøkelser viser at ansatte som sitter i åpne kontorlandskap ofte plages med støy og avbrudd. Hverdagen er dessuten blitt mer digital, med flere videomøter, og behovet for skjerming og privatliv er enda større enn før.

– Det er ikke tilstrekkelig å ha møterom lenger. Man bør også ha mindre og mer tilgjengelige stillerom som én eller to personer kan bruke til videomøter, sier QuietPod-gründeren. Siden kontorlokaler og planløsning ofte endrer seg over tid har QuietPods stilleromløsninger hjul, slik at de enkelt kan flyttes ved behov.– Stillerommene kan også enkelt demonteres og flyttes til andre lokasjoner og kan både kjøpes og leies. Fleksibilitet og bærekrafter viktige elementer i våre løsninger, sier Einarsen.

Beklager! Noe gikk galt med innsendingen av skjemaet.
No items found.
Minimer
Pil
Jeg vil legge til flere opplysninger
Pil
Takk. Vi kontakter deg så snart vi kan.
Oops! Something went wrong while submitting the form.